Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Statistieken HelpNAV

Grafieken
o Verversings vertraging
Bepaalt hoe vaak de grafieken ververst zullen worden. Deze instelling te laag zetten, dus zeer snel kan invloed hebben op het CPU gebruik.

o Gemiddelde grafiektijd
Standaard worden de gemiddelde grafieken berekend naar de waarden van de afgelopen 5 minuten. Dit is een indicatie van prestatie op lange termijn.

o Kleuren
Kies hier welk deel van het statistieken scherm u wilt aanpassen middels de drop down lijst en gebruik een selectie knop om de gewenste kleur te kiezen. en toe te laten passen. Zelfs de kleur van de kleine snelheids aanduiding naast eMule's tray icoon kan aangepast worden.

o Verbindings Statistieken Y-As Schaal
In het Statistieken scherm direct onder of naast de boom structuur voor details staat een grafiek die het aantal huidige actieve verbindingen aangeeft en aantal up- en downloads. Deze grafiek is meestal op een schaal van 0 tot 100 te zien, maar deze instelling is te veranderen zodat de accuraatheid verhoogd of verlaagd kan worden.

o Actieve Verbindings Ratio
Afhankelijk van de internet verbindingen en instellingen is het aantal actieve verbindingen zeer dynamisch maar meestal boven de 100. Om de volledige verbindings grafiek te tonen, kan deze instelling gebruikt worden om deze te normaliseren. Een factor van bijvoorbeeld 1 : 4 zal het aantal actieve verbindingen delen door 4 en deze tonen in de grafiek.

Hint:
Om de de accuraatheid van het aantal up- en downloads te verbeteren en toch het complete verbindingen grafiek te tonen zijn de twee instellingen hierboven nuttig. Het verminderen van Verbindings Statistieken op de Y- As schaal zal de accuraatheid voor de Up- / Download grafiek verhogen en het verhogen van het Actieve Verbindingen Ratio zal er voor zorgen dat het grafiek nog steeds getoond wordt.

Statistieken Overzicht
o Verversings vertraging
Verversings interval van de gedetailleerde statistieken tijd. Zie Verversings Vertraging in Grafieken over het CPU gebruik.

Is van toepassing op versie: .29a en later
Edited: 2004-07-26 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 7:54
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
 
  Algemeen
Display
Verbinding
Proxy
Server
Mappen
Bestanden
Berichten
Statistieken
IRC
Planner
Web Server
Veiligheid
Uitgebreide Instellingen
Preferences.ini
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy