Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Mappen HelpNAV

Inkomende Bestanden
Geeft de map waar voltooide downloads heen worden verplaatst. Wanneer het standaard pad wordt veranderd, moet er een bestaande map worden opgegeven. eMule kan deze niet aanmaken.

Tijdelijke Bestanden
De map of directory waar de downloads die gedaan worden zijn opgeslagen. Door het multi threaded download systeem maakt eMule dummy files (*.part) aan met een grootte die het voltooide bestand zal hebben.
Wanneer deze map wordt veranderd, geldt hetzelfde als voor Inkomende Bestanden en moet eMule bovendien opnieuw gestart worden voordat de veranderingen toegepast worden.

Gedeelde Mappen
Deze mappen zullen gedeeld worden in het netwerk en een lijst hiervan kan opgehaald worden door eMule, eDonkey of mldonkey clients mits deze hun vrienden optie gebruiken (hangt af van de instellingen in Voorkeuren -> Bestanden). Wanneer u alle submappen van een map wilt delen houdt u de CTRL toets ingedrukt terwijl u klikt op de hoofdmap. Dit werkt niet voor gehele schijven/partities.

o UNC Mappen
UNC staat voor Uniform Naming Convention. Het is een veel gebruikte wijze om gedeelde bronnen (mappen of hele schijven) te benaderen in een netwerk zonder de bron hier voor in te lezen. Alle UNC mappen volgen het volgende formaat:

\\server\bron\...

Voorbeeld:
\\test\SchijfD\eMule zou naar de map eMule wijzen op een gedeelde schijf met de naam SchijfD op een computer genaamd test.

Enige opmerkingen over het delen van bestanden:
Altijd wanneer een eMule client verbind met een server geeft deze een lijst van de gedeelde bestanden door. De server slaat deze op en stelt deze beschikbaar voor zoek en bron aanvragen. Dit bestandsbeheer belast de CPU bandbreedte van de server.. hoe meer bestanden, hoe hoger de werkdruk en dus ook des te minder gebruikers de server aan kan.

Gelieve deze aanwijzingen te volgen als u bestanden deelt op dit netwerk:
> Uw Inkomende en Tijdelijke map zullen altijd gedeeld zijn, dus voeg deze niet nogmaals toe.
> Het eDonkey netwerk is niet erg geschikt voor het delen van grote hoeveelheden individuele of kleine bestanden zoals hele .mp3 collecties. Pak uw bestanden in als u deze deelt.
> Deel alstublieft geen mappen zoals \Program Files, \Temp, of \Windows noch gehele schijven.

Is van toepassing op versie: .29b en later
Edited: 2004-08-17 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 7:51
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
 
  Algemeen
Display
Verbinding
Proxy
Server
Mappen
Bestanden
Berichten
Statistieken
IRC
Planner
Web Server
Veiligheid
Uitgebreide Instellingen
Preferences.ini
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy