Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Web Server HelpNAV

Het Webinterface biedt bediening op afstand van eMule. Lees het topic over het Webinterface in de Categorie Kenmerken van eMule in deze FAQ voor meer informatie hierover.

Templates:
Om het Webinterface te laten werken moet er een bestand genaamd eMule.tmpl aanwezig zijn. Dit bestand bevat de layouot en ontwerp van het webinterface. Het wordt geleverd bij de eMule versie, dan wel kan het gedownload worden via http://www.emule-project.net/.
Het afbeeldingen materiaal moeten in de map Webserver in eMule's installatie map staan.

Algemeen

o Geactiveerd
Vink deze box aan om het Webinterface aan te zetten. Na het activeren zal het template dat het webinterface maakt opnieuw geladen moeten worden door het aanklikken van de Herlaad button. Wanneer geen geldige eMule.tmpl wordt gevonden verschijnt het bericht Kan geen templates laden: Kan bestand \...\eMule.tmpl niet openen.
Zet de webserver niet aan behalve wanneer u deze optie gebruikt. Het draaien van servers is een potentiëel veiligheids risico.

o Gzip compressie
Zal compressie gebruiken om bandbreedte te sparen wanneer er webinterface gerelateerd data verkeer plaats vind.

o Poort
Dit bepaalt de poort waarop de webserver zal draaien. Standaard is dit 4711 en is het in het algemeen niet nodig om deze te veranderen.
Wanneer de computer die de webserver probeert te bereiken haar poort dicht heeft staan door een firewall of proxy server kunt u deze veranderen naar poort 80, omdat dit de standaard poort is voor het surfen op het internet en dus zelden geblokkeerd wordt.
Wanneer er een router gebruikt wordt zal de poort geforward moeten worden.

o Template
Meestal staat het *.tmpl bestand in de eMule installatie map. De ... button stelt u in staat het pad naar het bestand eenvoudig te veranderen.

Administrator
Stelt het wachtwoord in om het Webinterface in te komen. Het is belangrijk een echt wachtwoord in te stellen, of anders zou iedereen mogelijk uw eMule via het web interface kunnen bereiken. Een ingevuld wachtwoord wordt getoond als 6 ***. Er is geen standaard wachtwoord.

Gast

o Geactiveerd
Anders dan de admin die toegang heeft tot eMule's functies kan een Gast alleen alle instellingen en lijsten bekijken. Deze heeft geen rechten om ook maar iets te veranderen. Wanneer Gast login niet nodig is, hoort het uit te staan.

o Wachtwoord
Stelt een wachtwoord in om toegang te beperken tot het Gast menu. Hier geldt ook geen standaard wachtwoord.

Noot:
In plaats van de gekozen lijst kan de webserver een download dialoog weergeven wanneer er gebruik wordt gemaakt van Microsoft's Internet Explorer. Om dit te voorkomen moeten de opties Gebruik HTTP 1.1 en Gebruik HTTP 1.1 gebruiken met behulp van een proxy verbinding aangevinkt staan in Extra -> Internet Opties -> Geavanceerd: HTTP 1.1 settings

MobileMule
MobileMule is een menu dat gebruikt kan worden via elke mobiele telefoon met java ondersteuning. Net als het webinterface kan er hier met een mobiele telefoon eMule op afstand bediend worden. Voor meer informatie bezoekt u de MobileMule Pagina http://mobil.emule-project.net/.

o Activeer MobileMule
Maakt het mogelijk om eMule via een mobiele telefoon die java ondersteunt te bedienen.

o Wachtwoord
Er is geen standaard wachtwoord. Om veiligheids redenen zou hier altijd een wachtwoord ingesteld moeten zijn wanneer het menu is ingeschakeld.

o Poort
Stelt de poort in om het MobileMule menu te bedienen. Wanneer de machine waarop eMule draait zich achter een router of firewall bevind, zal deze poort geforward / geopend moeten zijn of er zal geen verbinding mogelijk zijn..

Is van toepassing op versie: .42a en later
Edited: 2004-08-02 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 7:56
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
 
  Algemeen
Display
Verbinding
Proxy
Server
Mappen
Bestanden
Berichten
Statistieken
IRC
Planner
Web Server
Veiligheid
Uitgebreide Instellingen
Preferences.ini
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy