Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Bestanden HelpNAV

Toon gedeelde bestanden aan
De Vrienden optie biedt u een mogelijkheid een lijst te tonen van de bestanden die u deelt. Met deze optie wordt het antwoord op Bekijk Gedeelde Bestanden gegeven.

Intelligente Corruptie Afhandeling (ICH)
Data overdracht in het donkey netwerk is gerangschikt in bestandsdelen of chunks. Een chunk is ongeveer 9MB. Elk compleet deel dat gedownload wordt word gecontroleerd op corruptie en wanneer dit niet het geval is zal deze beschikbaar gesteld worden om te uploaden.
Normaal gesproken moeten corrupte chunks volledig opnieuw gedownload worden. ICH probeert de hoeveelheid data dat opnieuw gedownload moet worden te verminderen, zodat het tijd bespaart wanneer er een corruptie wordt gedetecteerd..

Initialisering
o Voeg te ontvangen bestanden toe in Gepauzeerde modus
Wanneer de download lijst al 20 of meer items bevat komt deze optie goed van pas, omdat alle downloads in gepauzeerde modus worden toegevoegd in plaats van wachtende modus. Het verzamelen van bestanden is dus nog steeds mogelijk zonder eMule's verbindingen te overbelasten. Zie Start volgend gepauzeerd bestand als een gepauzeerd bestand is afgerond.

o Voeg nieuwe gedeelde bestanden toe met auto-prioriteit
Voltooide bestanden of nieuwe gedeelde bestanden zullen op auto prioriteit gezet worden. Met auto prioriteit zal eMule de prioriteit behandelen overeenkomstig het aantal verzoeken voor een bestand. Bestanden met maar weinig verzoeken krijgen een hoge prioriteit, terwijl bestanden met veel verzoeken een lage krijgen. Dit helpt om de beschikbaarheid van zeldzame bestanden op het netwerk te verhogen en wordt aanbevolen om te gebruiken.

o Voeg nieuwe ontvangsten toe met auto-prioriteit
Net als de optie boven geldt dit voor bestanden die aan de Overdrachts lijst worden toegevoegd. Afhankelijk van het aantal bronnen die gevonden worden voor een download zal diens prioriteit automatisch bijgesteld worden.

Gevonden bronnen Prioriteit
0 - 40 Hoog
41 - 80 Normaal
81+ Laag

o Opschonen bestandsnaam
Deze optie ruimt automatisch bestandsnamen op elke keer wanneer een nieuwe download aan de Downloads lijst wordt toegevoegd. Bijzondere tekens zoals _ , . , [] worden verwijderd, of vervangen door een spatie en de eerste letter van elk woord zal een hoofdletter worden. Ook kunnen er speciale teken volgordes opgegeven worden middels de Hernoemen knop om te verwijderen uit de bestandsnaam. Er zijn al reeksen vastgelegd, maar nieuwe kunnen toegevoegd worden met de | als scheidingsteken.

Waarschuwing:
Images voor CD opname software bestaan vaak uit meer dan één bestand, te weten. *.cue/*.bin (CDRWin), *.mds/*.mdf (Alcohol120%), *.ccd/*.sub (CloneCD), *.bwt/*.bwi/*.bws (BlindWrite). De optie moet niet aan staan mochten deze bestanden gedownload worden. Het veranderen van hun bestandsnaam zal in foutmeldingen resulteren omdat de correcte bestandsnaam ook in deze bestanden is opgeslagen.
Wanneer u de bestandsnaam toch verandert, dan moet dit in het bijbehorende layout bestand vervangen worden. Voor *.cue bestanden kan dit eenvoudigweg gedaan worden met Windows Notepad maar voor andere formaten is een hex editor nodig zoals UltraEdit of WinHex.

Probeer volledige bestandsdelen te verzenden voor alle uploads
Mits aan, zal deze optie eMule vertellen om te uploaden totdat een deel is voltooid. Het voordeel hiervan is dat de beschikbaarheid van het bestand vergroot wordt omdat alleen volledige bestandsdelen gedeeld kunnen worden. Wanneer een bestand gereleased wordt is dit bijna verplicht maar hoe dan ook, het gebruiken is aanbevolen.

Ophalen eerste/laatste filmdeel als eerste
Om de preview functie goed te laten werken moeten het eerste en laatste deel van een bestand al gedownload zijn. Deze optie zal trachten ze het eerst binnen te krijgen. Het is niet aanbevolen om het aan te zetten, omdat het een negatieve invloed heeft op de beschikbaarheid en verspreiding van de bestanden.

Bekijk klembord voor ED2K-bestandsverwijzingen
Het kopiëren van een eD2k link via CTRL+c via een website of enigerlei andere bron, zal een popup bericht geven met de vraag of dit bestand aan de Overdrachten lijst toegevoegd moet worden.

Start volgend gepauzeerd bestand als een bestand is afgerond
Als een bestand voltooid is en u heeft gepauzeerde bestanden in uw download lijst, wordt er één van hen automatisch hervat.

o prefereer dezelfde categorie
Deze optie is alleen beschikbaar wanneer Start volgend gepauzeerd bestand als een bestand is afgerond wordt gebruikt. Wanneer Categorieën worden gebruikt, zal eMule een bestand proberen te hervatten van dezelfde categorie als het voltooide bestand was.

Video Speler
Wanneer deze box leeg is, zal eMule de standaard media speler voor het bestandstype gebruiken wanneer de preview van video bestanden wordt gebruikt. Als er een pad of andere speler hier is opgegeven, dan zal deze in plaats daarvan gebruikt worden. Meestal hebben de meeste media spelers een tijdelijk bestand nodig omdat deze niet goed kunnen omgaan met de hiaten in onvoltooide bestanden. Als een standaard speler wordt gebruikt, moet de box Creëer backup voor preview aangevinkt worden. Een video speler die geen tijdelijke bestanden nodig heeft is VLC - VideoLAN Client die gebruikt kan worden om bestanden van eMule vooraf te bekijken in plaats van de standaard speler. Voor meer informatie: zie ook Vooraf bekijken van Bestanden.

Is van toepassing op versie : .29b en later
Edited: 2004-08-17 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 7:52
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
 
  Algemeen
Display
Verbinding
Proxy
Server
Mappen
Bestanden
Berichten
Statistieken
IRC
Planner
Web Server
Veiligheid
Uitgebreide Instellingen
Preferences.ini
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy