Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Server HelpNAV

Verwijder dode Server na [x] pogingen
Wanneer een server niet correct antwoordt op een status vraag dan wordt dit beschouwd als een mislukte poging tot verbinden. Na [x] mislukte verbindingen zal de server van de lijst verwijderd worden bij de volgende poging.

Ververs serverlijst automatisch bij opstarten

In de map waarin u eMule uitgepakt heeft, kunt u het bestand adresses.dat vinden. Dit bestand kan bewerkt worden door de -knop in te drukken. Vul een geldige URL in naar een server.met bestand en bewaar deze. Als deze optie aangevinkt is zal eMule zijn serverlijst verversen via het de opgegeven URL in het adresses.dat bestand bij het opstarten. Het bestand laat meerdere adressen toe maar alleen het eerst aangetroffen geldige adres zal gebruikt worden.

Noot:
U kunt de standaard editor in preferences.ini in stellen. Zoek naar de regel TxtEditor= en vul hier het volledige pad naar de gewenste tekstverwerker in.

Ververs de serverlijst bij het verbinden met een server
eDonkey servers kennen elkaar tot op zekere hoogte. Met deze optie zal eMule een lijst van bekende servers ophalen via de server waarmee deze verbonden is.

Ververs de serverlijst als een gebruiker verbindt
Dit kenmerk werkt op basis van de verbinding met een andere eMule client die met uw client verbonden is. Beide clients zullen elkaars werkende servers vergelijken en overeenkomstig hun lijst verversen.

Gebruik het prioriteits systeem
In het context menu van de serverlist kan elke server een prioriteit gegeven worden.

De prioriteit zal eMule zeggen welke servers de voorkeur genieten bij het verbinden.

Gebruik slimme lage ID controle bij verbinden
Wanneer u al een keer een hoog ID had, dan gaat deze functie er van uit dat u al uw instellingen correct heeft gedaan en zal eMule de verbinding verbreken wanneer een server een laag ID geeft zonder reden. Wanneer u 3 maal op rij een laag ID krijgt, wordt u als een gebruiker met een laag ID aangemerkt totdat u weer een hoog ID krijgt.

Snel met de server verbinden
eMule vraagt twee servers tegelijkertijd om verbinding om het proces te versnellen. Wanneer Snel met de server verbinden aan staat, wordt er maar één server gevraagd om de kans op een laag ID te minimalizeren. Meestal niet nodig. Merk op dat eMule blijft proberen te verbinden met enkel één server.

Alleen automatisch verbinden met vaste servers
In het context menu in de server lijst heeft u de mogelijkheid om servers aan staticservers.dat van de eMule installatie map toe te voegen. Deze lijst zal automatisch geladen worden wanneer eMule opstart. Voeg alleen servers met een statisch IP of servers die de DynDNS methode gebruiken toe aan deze lijst! Het aan zetten van deze optie zonder het opgeven van geldige statische servers resulteert in eMule die niet kan verbinden!

Geef handmatig toegevoegde servers Hoge Prioriteit
Deze optie zal eMule zeggen om elke server een hoge prioriteit toe te kennen die niet via een serverlijst werd toegevoegd.

Is van toepassing op versie: .29b en later
Edited: 2004-08-17 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 7:49
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
 
  Algemeen
Display
Verbinding
Proxy
Server
Mappen
Bestanden
Berichten
Statistieken
IRC
Planner
Web Server
Veiligheid
Uitgebreide Instellingen
Preferences.ini
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy