Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Credits HelpNAV
> Wat zijn die credits en waarom zou ik deze moeten krijgen?
> Waar kan ik mijn credit score zien?
> Ik verloor / wiste mijn clients.met bestand. Zijn mijn credits verdwenen?
> Zijn credits veilig?
> Hoe verlies ik mijn credits.

Wat zijn die credits en waarom zou ik deze moeten krijgen?
Credits belonen de gebruiker die uploadt. Het totaal aan verstuurde data bepaalt de hoeveelheid credits. Credits gelden niet globaal, zij kunnen alleen benut worden bij de client die ze toekent.
Credits zijn een belangrijke factor wanneer de voortgang in de wachtrij van iemand anders berekent moet worden. Hoe meer credits men heeft, hoe sneller men deze door komt.
Waar kan ik mijn credit score zien?
Om manipulatie van scores te voorkomen, worden deze niet locaal op uw harde schijf opgeslagen, maar op de hard disk van de andere gebruiker. Het is niet mogelijk om eigen credits te berekenen.
Ik verloor/wiste mijn clients.met bestand . Zijn mijn credits verdwenen?
Het verliezen van dit bestand betekent niet dat uw credits weg zijn, maar de credits die andere gebruikers bij u hadden. eMule maakt een backup van het clients.met bestand (clients.met.BAK), waarmee u het bestand kunt herstellen door het backup bestand te hernoemen naar clients.met.
Zijn credits veilig?
eMule gebruikt een bijzondere handshake methode om er zeker van te zijn dat de credits aan een bepaald individu toebehoren. Credits opgeslagen voor een gebruiker worden alleen gebruikt wanneer deze identificatie succesvol was
Hoe verlies ik mijn credits.
Zoals hierboven beschreven worden de credits gekoppeld aan een beveiligde gebruikers herkenning. De geheime sleutel voor deze authentificatie wordt berekend aan de hand van informatie die opgeslagen is in preferences.dat en cryptkey.dat. Mocht één van deze bestanden verloren gaan, dan bent u niet meer in staat om aanspraak te maken als rechtmatig eigenaar van de credits.
Wanneer u enkel cryptkey.dat verliest, is het verplicht om ook preferences.dat te wissen.

Updated on: 2004-07-23 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 4:18
FAQ
 
  Installatie en Update
Server, Connectie en ID
Instellingen en Snelheid
Credits
Downloads en Gedeelde bestanden
Gebruik van eMule
Diversen
Algemene Informatie
De Voorkeuren
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy