Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Installatie en Update HelpNAV
> Welke invloed heeft het besturingssysteem?
> Foutmelding: oleacc.dll niet gevonden
> Installer of Binary?
> Hoe kan ik mijn instellingen / downloads behouden wanneer ik van eMule versie wissel?
> Upgraden van eDonkey / Overnet naar eMule en downloads behouden

Welke invloed heeft het besturingssysteem?
eMule werkt met alle Windows versies na Windows 95. Een Peer to Peer programma gebruikt veel netwerk connecties, dus het systeem moet stabiel geïnstalleerd zijn en goed werken. Windows 98 en ME hebben een erg magere kern van netwerk programmatuur componenten, welke de werking van eMule in nadelige zin beïnvloeden. Nieuwere besturingssystemen zoals Windows 2000 of XP zijn beter geschikt..
Gebruik liever niet de register patches voor Windows 98 die beloven het aantal mogelijke verbindingen te kunnen verhogen, deze werken niet echt grondig en kunnen het systeem instabiel maken.
Foutmelding: oleacc.dll niet gevonden
Deze melding kan verschijnen op een Windows 98 machine. Dit bestand zit in een Windows 98 System Update van Microsoft.
Installer of Binary?
De installer versie is voldoende als eerste kennismaking, sinds het alle benodigde bestanden en documentatie bevat. Start het .exe bestand en de installer voert u stapsgewijs door het proces.
De Binary is een archief. De inhoud moet uitgepakt worden naar een map naar keuze. Zeer handig om updates van versies mee te doen.
Hoe kan ik mijn instellingen / downloads behouden wanneer ik wissel van eMule versie?
Pak eMule uit of installeer de nieuwe naar de oude map. Alleen de eMule.exe en niet vitale delen moeten overschreven worden, zodat alle instellingen en downloads behouden zullen worden..
eMule moet gesloten worden voordat er een nieuwe versie gebruikt kan worden. Om een oude instelling te behouden moet er simpelweg op Cancel/Nee geklikt worden wanneer er een popup bericht verschijnt.

Upgraden van eDonkey / Overnet en downloads behouden
eDonkey versies van vóór .47 gebruiken een systeem wat compatible is met eMule, terwijl versies .47 en later een systeem gebruiken de tijdelijke bestanden in meerdere bestanden opdelen.
Voor de oude versie van eDonkey: verwijs simpelweg naar de map waar de tijdelijke bestanden staan die in gebruik waren. Of verplaats de .part bestanden naar uw eMule temp-map wanneer eMule niet draait.
Nieuwere versies van eDonkey en Overnet gebruiken het "split part" -systeem. Een oplossing "oude stijl" is aanwezig in de opties, die dit vermijdt, en alle afzonderlijke bestanden elk als één bestand opslaan, terwijl deze toch compatible blijven met oudere en nog komende versies. eMule v0.30c introduceerde een converteer optie om externe .part bestanden te importeren naar de eMule downloads map. Deze laadt het "ouderwetse" formaat in (eMule, eDonkey <=.47), en deelt deze op, terwijl het "old style"-formaat of >.47 eDonkey/Overnet clients ook behouden wordt. De niet-eMule formaten zullen geconverteerd worden naar het eMule formaat.
U kunt de import functie vinden in het Hotmenu (druk in: Alt+X), of ga naar het Tools menu via het icoon. Alles wat u moet doen is een map aanwijzen om de .part bestanden te herbergen. eMule zal proberen de .part bestanden automatisch om te zetten, en ze onderwijl aan de downloads lijst toe te voegen.


Last Update: 04.10.2005 23:12
FAQ
 
  Installatie en Update
Server, Connectie en ID
Instellingen en Snelheid
Credits
Downloads en Gedeelde bestanden
Gebruik van eMule
Diversen
Algemene Informatie
De Voorkeuren
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy