UltimaVersiune: 0.50a | Community: 0.51b
 Deutsch English Français Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified 
Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads

Liste HelpNAV

Sectiunea Transferuri furnizeaza multe informatii despre down/up load-urile curente. In mod normal ecranul este impartit. In planul normal in care ecranul este impartit, jumatatea superioara a ecranului arata downloaduri-le dvs. , in tim ce jumatatea inferioara arata una din cele patru informatii (La rand, Clienti cunoscuti, Upload si Download). Pentru a modifica informatia care apare in panoul de jos, apasati butonul de langa piesa de ramificatie . In mod normal butonul va afisa Upload-uri, aceasta este informatia care este afisata in mod normal in jumatatea inferioara. Apasandu-l va trece prin diferite optiuni:

Puteti deasemenea opta pentru afisarea uneia din cele patru optiuni pe intreaga fereastra. Pentru a face asta, apasati cel mai de sus buton.

Se aplica versiuniilor: .46a+ (except for graphic)


Last Update: 21.05.2006 15:03
informatii generale
 
  Liste
Icoane
Ajutorul incepatorului
Culoriile din bara
Firewall-uri


Privacy Policy