UltimaVersiune: 0.50a | Community: 0.51b
 Deutsch English Français Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified 
Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads

Ajutorul incepatorului HelpNAV
1. Download-ul si instalarea
Get it here. Aveti de ales intre un pachet ce contine installer-ul si un fisier zip. Extrageti fierul zi unde doriti si porniti-l de acolo.

Nota:
Daca folositi Windows 98 este posibil sa primiti mesajul cu eroarea oleacc.dll not found. Acest dll face parte din MS System Updates for Win98.

2. Preferinte
Dupa ce eMule a pornit mergeti la Preferinte. Urmatoarele va vor descrie doar cateva din setariile importante . Daca doriti mai multe detalii cititi intregul FAQ.

- General

Nick.
Va rog scrieti un Nick. Acest http://emule-project.net nick este plictisitor.

Asociati eMule cu eDonkey web link format
Pentru ca eMule sa accepte acest special web link format apasati Butonul-. Daca acest buton are fond gri, eMule este deja asociat.
- Conexiune
Sectiunea conexiunii este pe departe cea mai importanta din preferinte. Va rugam sa nu va grabiti si sa cititi in intregime aceasta explicatie
Indrumatot
Pentru o setare raida puteti folosi si Indrumatorul. O sa va ofere valori bune cu care puteti incepe
Preferences_24b_wizard.jpg
o Sistem Operativ
Este recomandat sa folositi un sistem operativ mai nou cum ar fi Windows 2000 sau XP deoarece suporta conexiuni multiple mult mai bine decat Windows 9x/ME
o Downloaduri simultane
Aceasta setare va afecta numarul maxim permis de surse per fisier si nu numarul de fisiere pe care le puteti downloada. Daca aveti multe fisiere in lista de transferuri, cu atat numarul maxim de surse per fisier ar trebui sa fie mai mic. Alegeti cate fisiere probabil veti avea in lista.
Nota:
Nu adaugati prea multe fisiere in lista de Download-uri. Valoarea Surselor gasite din sectiunea Statistici nu ar trebui sa fie mai mare de ~3000. Prea multe surse va vor impiedica conexiunea cu accesarea surselor. Cand veti extinde un download in sectiunea Transferuri si vedeti multe (Prea multe conexiuni) in fata surselor, aveti prea multe surse pentru ca tipul conexiunii dvs sa se descurce. Reduceti valoarea de la Limita "hard".
o Tipul conexiunii
Alegeti-va conexiunea din lista. Este important sa alegeti viteza corecta entru conexiunea dvs. Daca nu este listata selectati preferential si introduceti valoriile True Bandwidth boxes. Faceti diferenta dintre kiloBits/s [kb/s] and kiloBytes/s [kB/s]. un Byte este echivalentul a 8 Bits.

- Directii
In Directoare din sectiunea Preferinte puteti selecta folderul unde sunt stocate fisierele complete (Fisiere Descarcate) si calea fisierelor incomplete (Fisiere Temporare).
Folderele marcate din Directii sheruite sunt lansate pe retea. Daca doriti sa sheruiti mai multe subdirectii folositi tasta CTRL si verificati folderul.

Nota:
Daca treceti de la eDonkey2000 la eMule simplu folosind aceleasi foldere Descarcate si Temporare care le ati folosit in eDonkey2000. Fisierele vor fi adaugate automat dupa ce eMule este restartat.

3. Servere
Serverele sunt necesare pentru a va permite sa accesati reteaua. La prima pornire este important sa primiti o lista recenta de servere.
Cea mai usoara metoda pentru a va updata lista de servere este de a folosi Update server.met din casuta URL din eMule. Vedeti here pentru mai multe detalii despre updatarea listei de servere.
22b_en_update_servermet.jpg
Sunt multe websiteuri care ofera bune server.met fisiere dar pentru un start rapid copiati acest URL
http://ocbmaurice.dyns.net/pl/slist.pl?download/server-good.met

in clipboard-ul dvs. si lipiti-l in casuta update apasati butonul-Update . Multumiri lui Maurice pentru furnizarea acestei liste de servere .
Cate servere a fost adaugate in lista dvs sunt afisate in sectiunea Servere din fereastra Log.

4. Conexiunea la un Server
Cand ati updatat lista de servere apasati Butonul Connect din coltul stanga sus.
Odata conectati cu succes la un server, bara de jos va prezenta un status care ar trebui sa arate asa:

Important:
demonstreaza high ID. Totul este in regula.
daca ai aceasta icoana la fiecare incercare de conectare aveti low ID si ar trebui sa cititi despre ID, Firewalls, si Routers in FAQ

5. Asta este!

Acum puteti sa downloadati fie prin cautarea directa in eMule (foloseste Global daca ratati rezultatele), prin cautarea cu motoare de cautare web sau de la unul din multele site-uri suport .

6. Lucruri aditionale
o icoanele eMule's explicate
o Culoriile barii de la download
o QR - Clasamentul Queue
o Daca doriti sa aveti o viteza buna de download adaugati fisiere cu multe surse . Fisieree care au sub 100 de surse sunt considerate rare si poate dura un tim pana downloadati. Aveti rabdare!
o eMule devine ma rapid daca functioneaza mai mult. Nu va asteptati la download rapid imediat dupa pornire.
o Reteaua este facuta in special pentru fisiere mai mari. Va rugam nu shareuiti colectii mari de fisiere mici individuale. Acestea vor incarca serverele, lucuru care nu e necesar.
o Veti fi recompensati pentru shareuire
Simtiti-va bine cu eMule!


Last Update: 21.05.2006 15:03
informatii generale
 
  Liste
Icoane
Ajutorul incepatorului
Culoriile din bara
Firewall-uri


Privacy Policy