ΤελευταίαΈκδοση: Stable: 0.50a | Beta: 0.50b
 Deutsch English Franηais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified 
Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads

Κατεβάστε το eMule


Σημείωση: Ο εγκαταστάτης είναι σε όλες τις γλώσσες. Η διαδική μορφή περιλαμβάνει μόνο 4 (Αγγλικά,Γερμανικά,Γαλλικά,Ισπανικά).
Επιπλέον γλώσσες μπορείτε να κατεβάσετε από το eMule κατ' απαίτηση (διαλέξτε τη γλώσσα απο τις "προτιμήσεις" στο eMule).Στα ED2k-Links των παρόντων εκδόσεων...


Εγκαταστάτης v0.50a  Κατεβάστε: 4,630,282 | Όλες οι εκδόσεις: 448,245,578
Κατεβάστε
Αυτή η εφαρμογή εγκαθιστά το eMule με διαδικασία ρουτίνας και αλληλεπίδρασης, περιέχει όλες τις γλώσσες και τα αρχεία βοήθειας

Διαδική μορφή v0.50a  Κατεβάστε: 307,033 | Όλες οι εκδόσεις: 44,218,801
Κατεβάστε
Αυτό το αρχείο περιέχει μόνο τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να τρέξετε το eMule και χρειάζεται να αποσυμπιεστεί, περιέχει 4 γλώσσες μόνο

Κώδικας v0.50a  Κατεβάστε: 191,075 | Όλες οι εκδόσεις: 21,410,970
Κατεβάστε
Αυτό το αρχείο περιέχει μόνο το αρχείο με το κώδικα αυτής της έκδοσης και χρειάζεται να αποσυμπιεστεί, για πληροφορίες διαβάστε το readme.txt!


Αρχεία βοήθειας

Τα αρχεία βοήθειας περιέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, εξηγήσεις, FAQ και καθοδηγήσεις.
Κατεβάστε το αρχείο βοήθειας της επιλογής σας μέσα στο φάκελλο εγκατάστασης του eMule! Μετά πατήστε το F1 μέσα στο eMule για να ξεκινήσετε τη βοήθεια!

Αγγλικά (v.44a)
Γερμανικά (v.43b)
Γαλλικά [Ogmios] (v.30c)
Ισπανικά [linux_rodo] (v.42f)
Παραδοσιακά Κινέζικα [CML] (v.43b)
Ιταλικά [enkyDEV Team] (v.27c)
Πορτογαλικά (Βραζιλίας) [CrazyHorse] (v.42f)Εξτρά και επιπλέον εργαλεία


Αρχείο μονάδας λογισμικού του eMule v0.5.1 για VideoLAN v1.0.5

Ο σκοπός αυτής της μονάδας λογισμικού είναι να παρέχει VideoLAN (v1.0.5 ), ενα μέσο προβολής πολυμέσων, για ένα κομμάτι αρχείου (πολυμέσου) του eMule. Αυτή η μονάδα λογισμικού είναι διαθέσιμη για όλες τις παλαιότερες VLC εκδόσεις του SourceForge project.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Readme (επίσης κατά το κατέβασμα) και στα έγγραφα οδηγειών.

Κατεβάστε το Plugin
Κατεβάστε το κώδικα του Plugin


MuleMRTG

MRTG - Είναι τα αρχικά του Multi Router Traffic Grapher (Γράφημα κίνησης δεδομένων δρομολογητών) και είναι ενα εργαλείο που απεικονίζει τη πληροφορία μεταφοράς δεδομένων με μορφή γραφημάτων σε HTML.
Τα συστήματα της σειράς Windows NT (NT, 2k, XP, 2003) είναι δυνατόν να καταχωρούν και να απεικονίζουν πληροφορίες απόδοσης, κάνοντας χρήση μιας ενσωματομένης στο λειτουργικό κονσόλας. Το eMule (v.42.1+) είναι επίσης ικανό να καταχωρεί ορισμένη πληροφορία της απόδοσης στην ίδια μορφή όπως και τα συστήματα αυτά.

Παρακαλώ διαβάστε πρώτα της οδηγίες εγκατάστασης !
Μετά κατεβάστε τον εγκαταστάτη για το MRTG του eMule.


Δημιουργός Συνδέσμων

Ο δημιουργός συνδέσμων είναι ενα κατάλληλο εργαλείο αναπαραγωγής eD2k συνδέσμων (link) σε ποικίλες μορφές. Ειδικά χρήσιμο για δημιουργία συνδέσμων (links) σε HTTP τυποποίηση. Προς τους διαχειριστές ιστοσελίδων: Δείτε αυτό το θέμα βοήθειας για το πως οι HTTP σύνδεσμοι (links) μπορούν να βοηθήσουν να δημοσιοποιείτε δημοφιλή αρχεία.

Κατεβάστε το Δημιουργό συνδέσμων
Κατεβάστε το κώδικα του Δημιουργού συνδέσμων


Πληροφορίες Πολυμέσων

Οι Πληροφορίες Πολυμέσων είναι μια μελέτη που απεικονίζει εκτενή πληροφορία, σχετική με τα αρχεία πολυμέσων, παρέχοντας το MediaInfo.dll το οποίο μπορεί να αντιγραφεί στο φάκελλο εγκατάστασης του eMule για να δείχνει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με αρχεία στην επιλογή "Εμφάνιση Λεπτομερειών" . Ελέγχει ακόμα αν η προέκταση του αρχείου είναι σωστή σε συνάρτηση με τη κεφαλίδα του αρχείου.

Κατεβάστε το MediaInfo.dll


Μπάρα Εργαλείων

Από το eMule 0.42 και μετά είναι δυνατόν να διαμορφώσετε τη μπάρα εργαλείων (η μπάρα με τα κουμπιά στο επάνω μέρος του eMule). Τα κουμπιά μπορούν να μετακινηθούν, επαναφερθούν ή και ακόμα να ανταλλαχθούν και με άλλα!
Μια μεγάλη συλλογή απο αυτές τις νέες μπάρες εργαλείων είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: http://www.kademliaskins.net/


Privacy Policy