Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Server Connectie HelpNAV

Verbinding verliezen met een server kort na het verbinden.
Veel servers beperken het aantal gedeelde bestanden. Wanneer de ingestelde limiet is bereikt, dan zal de verbinding van de client automatisch worden verbroken. eMule toont het aantal gedeelde bestanden in de statistieken pagina. Normaal zal een aantal van minder dan 500 gedeelde bestanden geen problemen geven, en zal zorgen dat alle bestande worden geaccepteerd.
Vanaf eMule v.28 en verder wordt het aantal geaccepteerde bestanden getoond in de serverlijst. De Zachte Limiet waarde is het aantal gedeelde bestanden dat een server publiek maakt, alle overige bestanden worden genegeerd. Wanneer de Harde Limiet wordt bereikt, verbreekt de server de verbinding met de client.
Om het verbreken van de verbinding te voorkomen maakt eMule v.29 en later alleen bestanden publiek bekend die door de server's soft limit toegelaten zijn.

Edited: 2004-08-17 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 9:12
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
 
  Foutmeldingen
eD2k Links
Web Server Interface
Downloads
Vreemd Gedrag
Server Connectie
Blacklisted
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy