Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English Franšais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Downloads HelpNAV

Na een flinke crash kunnen download(s) opeens verdwijnen uit de lijst hoewel hun bestanden nog steeds in de tijdelijke map staan. Dit gebeurt wanneer een *.part.met corrupt raakt.

Algemeen
Sluit eMule voordat er enigerlei herstel poging wordt ondernomen.
Om er zeker van te zijn dat alles goed is ingesteld kijkt u naar Voorkeuren -> Mappen. Het juiste pad naar de tijdelijke map moet ingevuld worden.

Reserve kopiëen
eMule maakt automatische backups (*.part.met.BAK) van alle *.part.met bestanden. Wanneer er enig verschil is in grootte of laatste wijziging (klik met de rechter muisknop op het bestand -> Eigenschappen), verwijder het *.part.met bestand en hernoem de overeenkomstige reserve kopie.

Herstel Tools
Het Tools hoofdstuk bevat een paar links naar herstel tools. Maak een backup van de *.met en *.part bestanden voordat geprobeerd wordt deze te redden. Veranderingen kunnen niet ongedaan gemaakt worden.

Handmatig Verplaatsen
In sommige zeldzame gevallen kan een *.part.met bestand zo erg beschadigd zijn dat het andere bestanden verhindert om te laden. Door de bestanden één voor één toe te voegen kan het beschadigde bestand herkend worden en verwijderd/hersteld.

1. Verplaats alle bestanden van de tijdelijke map naar een backup map.
2. Verplaats een *.part en de overeenkomstige *.part.met terug naar de tijdelijke map
3. Start eMule en controleer of de download correct werd toegevoegd aan de lijst.
4. Sluit eMule
5. Herhaal de stappen 2. - 4. totdat de corrupte download(s) is gevonden
6. Verwijder of herstel de corrupte downloads met een herstel tool

Edited: 2004-08-17 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 9:11
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
Probleem Oplossing
 
  Foutmeldingen
eD2k Links
Web Server Interface
Downloads
Vreemd Gedrag
Server Connectie
Blacklisted
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy