Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English FranÁais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Mule MRTG HelpNAV

MuleMRTG

De Windows NT familie (NT, 2k, XP, 2003) is in staat om informatie over prestaties te loggen en weer te geven met de ingebouwde perfmon console. eMule (v.42.1 en later) is ook in staat om enige prestatie data te loggen in dezelfde opmaak als perfmon.

MRTG - Multi Router Traffic Grapher is een tool die deze informatie weergeeft als grafieken in html documenten. In de eerste plaats wordt deze tool gebruikt om inkomend en uitgaand verkeer van servers of routers bij te houden, maar werkt net zo goed voor het bijhouden op lange termijn van eMule. Zie dit voorbeeld.

De volgende procedure beschrijft hoe MRTG ingesteld moet worden als een NT service met gebruik van het installatie programma die op de Download pagina aangeboden wordt.
Werkt alleen voor Windows NT, 2k, XP, 2003 en niet voor Win9x/ME

Download en installeer Active Perl met de standaard instellingen
srvany.exe en intsrv.exe zijn nodig voor MRTG om als service te kunnen werken. Download Windows Server 2003 Resource Kit Tools (de MS installer werkt alleen voor XP en 2003 maar niet voor 2k (de bijgeleverde srvany werkt niet met 2k), of Google voor een download er van.
Kopiëer de twee bestanden naar een willekeurige map.

Download en draai de MRTG installatie.
U moet het pad naar de Active Perl installatie (bijvoorbeeld C:\Perl) en het pad naar srvany.exe opgeven. De andere paden moeten al ingevuld staan. Alle gebruikte paden mogen geen spaties bevatten of eindigen op een \Elke 5 minuten leest MRTG een deel van eMule's prestatie log en maakt een HTML uitdraai om te bekijken. De HTML bestanden worden opgeslagen in de HTML Output map en kunnen met elke gewenste browser geopend worden. Klik eenvoudig op het index.html bestand.

MRTG wordt gebruikt voor lange termijn statistieken. Het duurt ongeveer 10 tot 20 minuten om de eerste dagelijkse statistieken weer te geven.

Is van toepassing op versie : v.42.a en later
Edited: 2004-08-17 by Beefhart


Last Update: 31.08.2004 9:05
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
 
  Bestanden Zoeken (Boolean)
Credit Systeem
Beveiligde Identificatie
Agressive Client Ban
Source Exchange
Multimedia vooraf bekijken
Online Signature
IRC Chat
Vrienden
IP Filters
CategorieŽn
Web Server Interface
Command Line Opties
Mule MRTG
eD2k Links
Bronnen Management
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy