Laatste versie: 0.49b
 Deutsch English FranÁais Hebrew Chinese Traditional Spanish Italian Polish Lithuanian Estonian Danish Swedish Dutch (Netherlands) Portuguese (Brazil) Czech Portuguese - Portuga Russian Catalan Turkish Finnish Romanian Greek Serbian Chinese Simplified Get eMule at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads


Agressive Client Ban HelpNAV
Wanneer andere clients een bestand van u willen downloaden, dan zal deze daar elke 10 tot 20 minuten weer om vragen om er zeker van te zijn dat u een geldige bron er voor bent. Echter, het is mogelijk om clients in te stellen om dit vaker te doen. Dit geeft de gemodificeerde client de mogelijkheid een hogere kans te krijgen voor een upload slot bij eDonkey/eMule clients.
eMule maalt niet om de "reask frequency" en de kans op de upload slot zal er niet hoger op worden. Dit gedrag verspilt kostbare bandbreedte (en connecties), en zal geblokkeerd worden.
Het nieuwe clients systeem zal clients die te vaak vragen om een bestand (vaker dan ééns per 10 minuten) blacklisten, en deze zullen niet in staat zijn om van u te downloaden. De Blacklist wordt pas geleegd wanneer eMule opnieuw word gestart.

Voorbeelden om geblacklist te worden (het zal niet mogelijk zijn om van eMule clients te downloaden):

> Het instellen van de reask-parameter van de client lager dan per 10 minuten.
> Het regelmatig instellen van downloads om te pauseren en hervatten om te trachten de download snelheid te verhogen - wat resulteert in een nieuw verzoek bij elke hervatting (bij eDonkey clients).
> Het regelmatig herstarten van de client (dat ook elke keer nieuwe bestands aanvragen maakt).

Om het maar duidelijker te maken: eMule kan het niets schelen welke client (eMule/eDonkey/mldonkey) ergens om vraagt. Elke client die te vaak aanvragen doet, zal gebanned worden.


Last Update: 31.08.2004 8:53
FAQ
Algemene Informatie
De Voorkeuren
Ports, Firewalls, Routers
Servers
Kenmerken van eMule
 
  Bestanden Zoeken (Boolean)
Credit Systeem
Beveiligde Identificatie
Agressive Client Ban
Source Exchange
Multimedia vooraf bekijken
Online Signature
IRC Chat
Vrienden
IP Filters
CategorieŽn
Web Server Interface
Command Line Opties
Mule MRTG
eD2k Links
Bronnen Management
Probleem Oplossing
  Beginners Gids
Netwerk Gids
Tools


Privacy Policy